La mirada emocional-sistèmica en la tasca educativa

Com aplicar-ho dins i fora de l’aula Aquest curs és una introducció a la mirada pedagògica que ens aporta l’enfocament sistèmic, és a dir, a la Pedagogia Sistèmica. També veurem com podem aplicar-la dins i fora de l’aula, ja sigui en relació amb els alumnes, les seves famílies, amb l’equip educatiu i, sobretot, cap a […]

Numeració i reglets

En aquest curs us volem ajudar a implementar a l’aula unes matemàtiques vivencials i manipulatives fent servir els reglets Cuisenaire, un cop ja els heu introduït i són coneguts per l’alumnat.

Coaching educatiu

Aquest curs ofereix una visió general de les principals característiques del coaching, centrat en l’àmbit educatiu com a metodologia útil en l’abordatge sobretot de les competències més socio-emocionals de l’alumnat.

Escola de Bosc

Aquesta és una formació per aprendre la manera de treballar d’una escola de bosc. Un espai a l’aire lliure, immers a la Natura, on els infants juguen lliurement, i guien el seu propi joc i aprenentatge.

Pictogrames. Del joc a la comunicació

En aquest curs parlem de com treballem amb els alumnes amb TEA i com adaptem la metodologia i materials a les necessitats específiques individuals dels infants.

Familiarització amb els reglets

En aquest curs de familiarització amb els reglets, volem ajudar a implementar a l’aula unes matemàtiques vivencials i manipulatives.

Com apropar el ioga a l’escola

En aquest curs farem unes pinzellades de què és el ioga i com es pot aplicar dins les aules, tant d’educació infantil com de primària.

Recordar contrasenya