Infants I Vídeo

Tutorial: Misión cumplida

En aquest tutorial en Carles Parra ens explica com es juga al joc “Misión cumplida“. El joc “Misión cumplida” és un joc cooperatiu en el qual els alumnes han de treballar en equip per resoldre el màxim de missions possibles abans que se’ls acabi la baralla de cartes. Les missions a les quals s’enfronten els […]

Docents I

Com podem fer bones preguntes repte?

Un dels requisits indispensables del treball per projectes és partir d’una bona pregunta repte, una pregunta desafiant. Aquesta pregunta repte serà el motor de l’aprenentatge que farà que els infants vulguin aprendre, investigar, descobrir, saber. En aquest recurs descobriràs què és la pregunta repte i per a què serveix. També descobriràs orientacions que et seran útils […]

Docents I

82 bones preguntes repte per infantil

En aquest document trobareu un recull de 188 bones preguntes repte que us seran molt útils per treballar per projectes amb els vostres alumnes.

Docents I

128 bones preguntes repte per primària

Un dels requisits indispensables del treball per projectes és partir d’una bona pregunta repte, una pregunta desafiant. Aquesta pregunta repte serà el motor de l’aprenentatge que farà que els infants vulguin aprendre, investigar, descobrir, saber. En aquest recurs  trobaràs un recull de 128 preguntes repte per treballar per projectes en l’etapa de primària. Les preguntes estan classificades, tenint […]

Docents I

30 dinàmiques d’inici de curs

Els primers dies d’escola, són dies en els quals els infants es retroben amb els companys/es després del període de vacances. Cal aprofitar aquests primers dies per potenciar que els infants es coneguin més uns als altres i per afavorir la cohesió de grup. En el següent recurs trobaràs un recull de 30 dinàmiques molt […]

Docents I

161 frases per fer informes: observacions de les diferents capacitats (Infantil)

Quan arriba el moment d’elaborar els informes d’avaluació, tota ajuda és bona. En aquest recurs trobaràs un recull de frases que et seran útils per elaborar els informes dels teus alumnes. Aquestes frases van adreçades a l’etapa d’educació infantil i estan organitzades en les diferents capacitats perquè et sigui més senzill localitzar-les i usar-les en […]

Docents I

240 frases per fer informes: observacions de les diferents àrees (Infantil)

Quan arriba el moment d’elaborar els informes d’avaluació, tota ajuda és bona. En aquest recurs trobaràs un recull de frases que et seran útils per elaborar els informes dels teus alumnes. Aquestes frases van adreçades a l’etapa d’educació infantil i estan organitzades en les diferents àrees perquè et sigui més senzill localitzar-les i usar-les en […]

Docents I

297 frases per fer informes: observacions dels diferents àmbits (Primària)

Quan arriba el moment d’elaborar els informes d’avaluació, tota ajuda és bona. En aquest recurs trobaràs un recull de frases que et seran útils per fer les observacions dels diferents àmbits. Els informes han de contemplar l’infant de manera global, no només cal fer referència a la part acadèmica, sinó que cal que tinguem en […]

Docents I

91 frases per fer informes: observacions de les competències transversals (Primària)

Quan arriba el moment d’elaborar els informes d’avaluació, tota ajuda és bona. En aquest recurs trobaràs un recull de frases que et seran útils per fer les observacions de les competències transversals. Els informes han de contemplar l’infant de manera global, no només cal fer referència a la part acadèmica, sinó que cal que tinguem […]

Docents I

184 frases per fer informes: observacions generals de l’infant (Primària)

Quan arriba el moment d’elaborar els informes d’avaluació, tota ajuda és bona. En aquest recurs trobaràs un recull de frases que et seran útils per fer les observacions generals de l’infant. Els informes han de contemplar l’infant de manera global, no només cal fer referència a la part acadèmica, sinó que cal que tinguem en […]

Docents I

Dinàmiques per clausurar el curs

En el següent document trobaràs un recull de 14 dinàmiques per clausurar el curs per dur a terme els últims dies abans de vacances.

Infants I Vídeo

L’Edat Antiga

En aquest vídeo parlem del període de l’Edat Antiga. Un nou vídeo de la col·lecció “Viatgem per la història”.

Docents I PDF

Mandales de primavera

En aquest recurs trobaràs un recull de 45 mandales que fan referència a la primavera. Els mandales estan repartits en 3 documents en format pdf: Petits: 15 mandales pels petits (P3, P4 i P5) Mitjans: 15 mandales pels mitjans (1r, 2n i 3r) Grans: 15 mandales pels grans (4t, 5è i 6è) Els mandales són […]

Infants I Vídeo

Faula: La guineu i la cua tallada

En la següent animació descobriràs una nova faula d’Isop “La guineu i la cua tallada”. Espero que et resulti molt útil per treballar a l’aula.

Docents I

37 poemes de Sant Jordi

En aquest document descobriràs un recull de poemes de Sant Jordi que et poden ser molt útils per introduir als infants en el món de la poesia i parlar de la tradició de la diada de Sant Jordi.

Docents I

24 poemes sobre la lectura i els llibres

En aquest document trobaràs 24 poemes per treballar amb els infants la lectura. Aquests poemes poden ser útils per despertar en els infants l’interès per la lectura i impulsar un bon hàbit lector.

Infants I Vídeo

Faula: El llop i el gos adormit

En la següent animació descobriràs una nova faula d’Isop “El llop i el gos adormit”. Espero que et resulti molt útil per treballar a l’aula.

Infants I Vídeo

Faula: La guineu i el boc en el pou

En aquesta animació descobriràs la faula d’Isop “La guineu i el boc en el pou”. Espero que et resulti molt útil per treballar a l’aula.

Infants I Vídeo

Faula: L’oca dels ous d’or

En aquesta animació descobriràs una de les faules més conegudes d’Isop “L’oca dels ous d’or”. Espero que et resulti molt útil per treballar a l’aula.

Infants I Vídeo

L’Edat dels metalls

En aquest vídeo parlem del període de l’Edat dels metalls. Un nou vídeo de la col·lecció “Viatgem per la història”.

Infants I PDF

108 mandales de Nadal

En aquest document descobriràs un recull de 108 mandales de temàtica nadalenca per acolorir amb els infants els últims dies de trimestre.

Docents I PDF

125 poemes de Nadal

En aquest document trobaràs un recull de 125 poemes de Nadal per treballar amb els teus alumnes.

Infants I Vídeo

Els drets dels infants

En aquest recurs descobriràs un vídeo que parla de la Convenció dels drets de l’infant. El vídeo explica els diferents drets de manera simplificada per facilitar-ne la comprensió als alumnes.

Docents I PDF

17 reptes amb llumins

En aquest document descobriràs què són els reptes dels llumins, quins beneficis aporta treballar-los amb els infants, què necessitem i què cal tenir en compte per aplicar-los a l’aula.

Infants I Vídeo

Conte: La castanyera

En aquest recurs descobriràs el conte de la castanyera en versió animada.

Infants I Vídeo

Faula: L’ase vestit amb pell de lleó

En la següent animació descobriràs una nova faula d’Isop “L’ase vestit amb pell de lleó”. Espero que et resulti molt útil per treballar a l’aula.

Docents I PDF

Creem amb fulles

En aquest document descobriràs una proposta per fer creacions artístiques utilitzant fulles seques que puguem trobar pel nostre entorn.

Infants I Vídeo

El Neolític

En aquest vídeo parlem del període del Neolític. Un nou vídeo de la col·lecció “Viatgem per la història”.

Infants I Vídeo

Faula: El pastor mentider

En la següent animació descobriràs una nova faula d’Isop “El pastor mentider”. Espero que et resulti molt útil per treballar a l’aula.

Docents I

16 dinàmiques de cohesió de grup

Les dinàmiques de cohesió de grup són un recurs molt útil per potenciar la cohesió del grup-classe, afavorir que els infants es coneguin, millorar les relacions entre els nens i nenes, afavorir la comunicació entre els alumnes i treballar valors fonamentals com la solidaritat, l’empatia, el respecte, la convivència, la cooperació i l’amistat. Aquest recurs […]

Infants I Vídeo

El Paleolític

En aquest vídeo parlem del període del Paleolític. Un nou vídeo de la col·lecció “Viatgem per la història”.

Àudio I Docents I

Sessió d’atenció plena: l’estrès

En aquest document descobriràs què és l’aprenentatge cooperatiu, en quins àmbits d’intervenció cal actuar, com el pots aplicar a la teva aula i quins beneficis aporta pels infants.

Infants I Vídeo

Sessió guiada de ioga 1: petits

En aquest vídeo tens una sessió de ioga per fer a l’aula amb els teus alumnes. Aquesta sessió és per als petits de l’escola.

Infants I Vídeo

Sessió guiada de ioga 1: mitjans

En aquest vídeo tens una sessió de ioga per fer a l’aula amb els teus alumnes. Aquesta sessió és per als mitjans de l’escola.

Infants I Vídeo

Sessió guiada de ioga 1: grans

En aquest vídeo tens una sessió de ioga per fer a l’aula amb els teus alumnes. Aquesta sessió és per als grans de l’escola.

Infants I Vídeo

Les etapes de la prehistòria

En aquest vídeo fem una mirada a les diferents etapes de la prehistòria i als esdeveniments que les van marcar.

Infants I Vídeo

Faula: La llebre i la tortuga

En la següent animació descobriràs una nova faula d’Isop “La llebre i la tortuga”. Espero que et resulti molt útil per treballar a l’aula.

Infants I Vídeo

Les etapes de la història

En aquest primer vídeo fem una mirada general a les diferents etapes de la història i als esdeveniments que van marcar aquests canvis d’etapa.

Àudio I Infants I

El cantero

En aquest àudio descobriràs una història popular d’autor desconegut. El protagonista és un picapedrer que no està content amb la seva vida.

Docents I PDF

50 endevinalles d’animals

En aquest document descobriràs què són les endevinalles, quins beneficis aporta treballar-les amb els infants i 14 propostes didàctiques per dur a terme a l’aula.

Infants I Vídeo

Faula: El gripau i la rosa

En la següent animació descobriràs una nova faula d’Isop “El gripau i la rosa”. Espero que et resulti molt útil per treballar a l’aula.

Docents I PDF

65 embarbussaments

En aquest document descobriràs què és l’aprenentatge cooperatiu, en quins àmbits d’intervenció cal actuar, com el pots aplicar a la teva aula i quins beneficis aporta pels infants.

Infants I Vídeo

Faula: El cérvol vanitós

En la següent animació descobriràs una nova faula d’Isop “El cérvol vanitós”. Espero que et resulti molt útil per treballar a l’aula.

Infants I Vídeo

Cicle de vida: les granotes

En aquest recurs descobriràs com pots treballar el cicle de vida de les granotes a la teva aula. Hi trobaràs una animació del cicle de vida de les granotes i un document PDF. En el document PDF trobaràs tres apartats: Cicle de vida de les granotes amb explicacions detallades de la transformació que fa la granota […]

Infants I Vídeo

Faula: El llenyataire honrat

En la següent animació descobriràs una de les faules més conegudes d’Isop “El llenyataire honrat”. Espero que et resulti molt útil per treballar a l’aula.

Infants I Vídeo

Faula: El lleó i el ratolí

En aquesta animació descobriràs una de les faules més conegudes d’Isop “ El lleó i el ratolí ” que narra la història d’un ratolí insignificant que salva la vida d’un lleó.

Docents I PDF

123 faules d’Isop: eduquem en valors

En aquest document descobriràs què és l’aprenentatge cooperatiu, en quins àmbits d’intervenció cal actuar, com el pots aplicar a la teva aula i quins beneficis aporta pels infants.

Docents I PDF

100 fotografies amb Playmobils: proposta didàctica

En aquest document trobaràs un recull de 100 fotografies amb personatges de Playmobil. 52 fotografies amb el mateix protagonista vestit diferent, en llocs diversos i fent diferents accions. 46 fotografies amb gran varietat de personatges de Playmobil vivint situacions molt diverses en entorns molt diferents.

Docents I PDF

100 fotografies matemàtiques

La fotografia matemàtica és un bon recurs per treballar amb els infants els conceptes matemàtics com per exemple la geometria, l’aritmètica, el càlcul numèric, les mesures, les fraccions o l’estadística.

Docents I Vídeo

Les taules del 6,7,8 i 9

És molt enriquidor oferir recursos variats als infants per treballar les taules de multiplicar. Sabem que tots els alumnes són diferents i que no tots aprenen de la mateixa manera.

Docents I PDF

14 avions de paper

En aquest document descobriràs què és l’aerogami, quins beneficis aporta construir avions de paper, quin material necessitem i quins passos seguim per fer avions de paper.

Infants I PDF

25 mandales d’animals

En aquest document descobriràs què són els mandales, quins beneficis aporta acolorir mandales amb els infants i on/com podem pintar els mandales.

Docents I Vídeo

La taula del 9

La taula del 9 és una taula de multiplicar que costa aprendre als infants. En aquest vídeo descobriràs com pots treballar la taula del 9 de manera lúdica i motivadora.

Recordar contrasenya