123 faules d’Isop

En aquest document descobriràs què és l’aprenentatge cooperatiu, en quins àmbits d’intervenció cal actuar, com el pots aplicar a la teva aula i quins beneficis aporta pels infants.

Familiarització amb les regletes

La taula del 9 és una taula de multiplicar que costa aprendre als infants. En aquest vídeo descobriràs com pots treballar la taula del 9 de manera lúdica i motivadora.

100 fotografies amb Playmobils: proposta didàctica

En aquest document trobaràs un recull de 100 fotografies amb personatges de Playmobil. 52 fotografies amb el mateix protagonista vestit diferent, en llocs diversos i fent diferents accions. 46 fotografies amb gran varietat de personatges de Playmobil vivint situacions molt diverses en entorns molt diferents.

100 fotografies matemàtiques

La fotografia matemàtica és un bon recurs per treballar amb els infants els conceptes matemàtics com per exemple la geometria, l’aritmètica, el càlcul numèric, les mesures, les fraccions o l’estadística.

188 Bones preguntes repte

En aquest document trobareu un recull de 188 bones preguntes repte que us seran molt útils per treballar per projectes amb els vostres alumnes.

Dinàmiques per fer en les videotrucades

El següent document recull 15 dinàmiques molt variades per fer en les videotrucades amb els alumnes. Trobaràs dinàmiques molt diverses i adaptables als infants de totes les etapes educatives. Cada una de les dinàmiques conté un resum que explica com funciona l’activitat, les instruccions de com dur-la a terme, les recomanacions que cal tenir en […]

Les taules del 6,7,8 i 9

És molt enriquidor oferir recursos variats als infants per treballar les taules de multiplicar. Sabem que tots els alumnes són diferents i que no tots aprenen de la mateixa manera.

16 dinàmiques de cohesió de grup

El següent document recull 16 Dinàmiques molt variades per potenciar la cohesió de grup. Les dinàmiques estan agrupades per cicles: Ed. Infantil, Cicle inicial, Cicle Mitjà i Cicle Superior.

50 endevinalles d’animals

En aquest document descobriràs què són les endevinalles, quins beneficis aporta treballar-les amb els infants i 14 propostes didàctiques per dur a terme a l’aula.

14 avions de paper

En aquest document descobriràs què és l’aerogami, quins beneficis aporta construir avions de paper, quin material necessitem i quins passos seguim per fer avions de paper.

25 mandales d’animals

En aquest document descobriràs què són els mandales, quins beneficis aporta acolorir mandales amb els infants i on/com podem pintar els mandales.

La taula del 9

La taula del 9 és una taula de multiplicar que costa aprendre als infants. En aquest vídeo descobriràs com pots treballar la taula del 9 de manera lúdica i motivadora.

17 reptes amb llumins

En aquest document descobriràs què són els reptes dels llumins, quins beneficis aporta treballar-los amb els infants, què necessitem i què cal tenir en compte per aplicar-los a l’aula.

Recordar contrasenya