
En aquesta xerrada parlem de la importància dels llenguatges artístics contemporanis en els processos d’aprenentatge i coneixerem les diverses maneres d’aproximar-nos-hi.
Les creacions de les i dels artistes contemporanis són reflex de la nostra societat i això fa que ens plantegin situacions on ens conviden a qüestionar el món que ens envolta.
Descobrim com diferents propostes artístiques ens poden connectar amb els ODS i poden ser detonants de propostes d’aprenentatge globalitzat a l’aula i coneixerem moltes i molts artistes de referència.
Índex
Xerrada
Descarrega la presentació en PDF
Mostra
Ponents



- Dimas Fàbregas. Mestre especialista d’Educació Artística: Visual i Plàstica. Director de l’Escola La Immaculada de Vilassar de Dalt. Formador/Assessor en aprenentatge interdisciplinar. Membre de la Comissió Organitzadora del Fòrum Futurs de l’Educació de CATESCO i membre de l’Equip de Formadors d’Aliances MAGNET de la Fundació Jaume Bofill. Membre cocreador del grup 3art_Educa.
- Toni Vila. Humanista. Mestre de Primària. Especialista d’Educació Visual i Plàstica. Formacions i acompanyaments amb el Departament i amb l’Associació de mestres Rosa Sensat. Interessat especialment en l’Educació Visual que oferim des dels centres educatius a totes les nenes i nens. Membre cocreador del grup 3art_Educa.
- Marco Fragoso. Mestre especialista d’Educació Artística: Visual i Plàstica de tota la primària de l’Escola Camins de les Franqueses del Vallès des del 2012. Membre cocreador del grup 3art_Educa i cocreador del projecte de globalització dels llenguatges artístics Mudac i Mudac 2.0. Formador enamorat de l’art contemporani i de potenciar noves mirades artístiques a tot allò que ens envolta.
Si us hi voleu posar en contacte, els trobareu a:
- 3artpermestres@gmail.com
- @3ART_Educa